Sanāksmes atskats 06.01.11.

Ieilgušais klusums sanāksmju lapā nenozīmē, ka IPI slinko. Tikšanās notiek regulāri, ir nostabilizējies komandas kodols un darbs pamazām virzās uz priekšu. Sākot ar jauno gadu, informācija par jaunumiem darba procesā tiks atjaunota pēc katras sapulces.

Pirmajā šī gada sanāksmē piedalījās divi dalībnieki, vēlāk pievienojās vēl viens.

Apspriedām ar semināra organizēšanu saistītus jautājumus. Sabiedrības izglītošanas nolūkos tiek organizēts seminārs par tradicionālo materiālu izmantošanu ēku un būvdetaļu apdarei un par Latvijā nopērkamiem ekoloģiskiem ēku apdares materiāliem.

Komandas kapacitātes celšanai nolēmām vasarā organizēt braucienu uz Liepāju, lai iepazītos ar ēku, kuras celtniecībā tiek izmantotas tradicionālas metodes.

Prātojām, kā atrast vietējos zemniekus, kuri būtu ar mieru savu produkciju padarīt pieejamāku ar mūsu palīdzību. Ieguvēji būtu ikšķilieši, kuri varētu lietot tīru, zināma cilvēka ražotu pārtiku, savukārt zemnieki iegūtu stabilu vietu vietēja mēroga tirgū..

Vienojāmies janvārī izmantot Ikšķiles bibliotēkas viesmīlību un noorganizēt tās telpās filmu seansu. Apspriedām arī iespējas izmantot citas novada publiskās vietas filmu demonstrēsanai.

IPI logo konkursa īstenošanai uzņēmāmies atrast atbalstītājus, kuri varētu palīdzēt ar balvām.

Gatavojamies Dienas centra gadu mijas pasākumam!

Nākamā sanāksme notiks 18.janvārī pl. 19:00 Ikšķiles Dienas centra telpās, Daugavas prospektā 34 (netālu no stacijas).

Jebkurš interesents aicināts pievienoties.

Pieteikšanās pa e-pastu arturs.polis@inbox.lv vai pa tālr. 29656778

Komentēt